Ombygning af erhverv til ungdomsboliger og butikker i totalentreprise

 

bgb a.s. er totalentreprenør på Gefions Groups spændende omdannelse af SAS’ tidligere kontorejendomme på Engvej 155-169.

De gamle erhvervsbygninger ombygges til et moderne byrum med 635 studieboliger, café og supermarked.

 

Det oprindelige byggeri består af fire 3-etagers kontorblokke, som totalrenoveres med udgangspunkt i den oprindelige betonkonstruktion. Der er isat trækassetter mellem de oprindelige betonsøjler til opbygning af facader, og heri indrettes boligerne.

 

Der er bygget en ny etage på den eksisterende ejendom, og der er etableret tagterrasser. I stueetagen etableres café, supermarked, fitnesscenter og en daginstitution.

 

 

 

 Januar 2020: Facaden opbygges af trækassetter

 

Den oprindelige betonkonstruktion er udgangspunktet for projektets udførelse.

August 2021 - De første af boligerne afleveres 

 

November 2020 - etablering af ny etage

 

September 2020 - Ejendommen har fået 4. etage på, og facadearbejdet er i fuld gang.

 

 

Ud mod metroen etableres en panoramabro i en stålkonstruktion som en ekstra etage oven på bygningerne. Broen får en guldmalet facade og bliver blikfang for komplekset. I panoramabroen indrettes studieboliger, og herfra vil være udsigt til Kastrup Fort og Øresund henover metroen.

 

I totalentreprisen indgår desuden terrænarbejde og forsyningsprojekt.

 

bgb a.s har mange års erfaring med ombygninger af ejendomme til helt nye funktioner, samt solid erfaring med opførelse af boliger, både når det gælder projektering og udførelser, og i dette projekt kommer alle disse kompetencer i spil.