Moderne ejerlejligheder i smuk bebyggelse

 

bgb a.s. opfører for bygherren Falk-Rønne & Kierkegaard Ejendomsudvikling A/S i samarbejde med Artha anden etape af et boligområde på Troldmands Allé i den nybyggede bydel Trylleskov Strand ved Solrød Strand.

 

1. etape var 82 dobbeltvillaer og rækkehuse, som stod færdige i juni 2018. Nu færdiggøres projektet med 10 hvide punkthuse i fire og fem etager med penthouse. Punkthusene opføres med råhus i beton med penthousekonstruktion i let byggeri.

 

Ligesom enfamilieshusene ligger punkthusene placeret på en række boligøer, der hæver sig cirka en meter over terræn og skaber liv og variation i bebyggelsen. Alle lejligheder får en stor altan eller en terrasse. På toppen af hvert højhus opføres to penthouselejligheder. Lejlighederne opføres i lys og moderne stil af de bedste materialer.

 

Som en del af totalentreprisen har bgb a.s. også etableret områdets hævede landskabsøer samt gennemført forsyningsprojekt for området, herunder vand, fjernvarme, el, kloak, telefon og internet.

 

I bebyggelsen er desuden opført en fælles swimmingpool med omklædning samt legepladser. Byggeriet af de første 65 boliger blev sat i gang i februar 2019, og de første beboere flytter ind i 2020.