Ombygning af kontorejendom til jobcenter

 

bgb a.s. ombygger i totalentreprise medicinalvirksomheden Lundbecks to gamle kontorbygninger på Ottiliavej i Valby til Københavns nye, store jobcenter.

 

Det nye jobcenter skal samle Københavns seks jobcentre i et nyt, stort center. Her skal arbejde næsten 1000 medarbejdere, og der vil hver dag være op til 1500 borgere på kursus eller til samtale i huset.

 


bgb a.s. har i tæt samarbejde med Københavns Kommune, PLH Arkitekter og Midtconsult færdigprojekteret ombygningen af den 33.000 m2 store bygning, som skal skabe de nuværende kontorlokaler om til et levende hus med mange funktioner, som bibliotek, mødelokaler, storrumskontorer, samtalerum, kantine og produktionskøkken. Der sker gennem en totalrenovering af de to ejendomme med udskiftning af indvendige installationer, ny indretning overalt og fornyelse af facader og vinduer.

 

Arbejderne udføres fra november 2017 til afleveringen ved indgangen af 2019, hvor bygningen skal tages i brug af Københavns Kommune.

 

Det er en omfattende renovering, der gennemføres med en stram tidsplan. bgb’s store medarbejderstab gør det muligt for os at gennemføre opgaver som denne på kort tid og med kort varsel.