Ombygning af shoppingcenter

 

Frederiksberg Centret fik fra 2013 til 2015 en omfattende ombygning og udvidelse til et mere moderne shoppingcenter. Centeret fik to ekstra butiksetager med plads til 25 nye butikker og parkeringshuset fik også bygget en ekstra etage til, så centeret fik 150 ekstra p-pladser.

 

bgb a.s. havde fagentreprise på tømrer- og snedkerarbej­det i projektet, og stod for butiksindretninger, fronter på lejemål med vores egne bgb designvægge i glas, indvendige gipsvægge til butiksadskillelse, montering af alle døre, centerlofter, publikumstoiletter, samt facadebeklædning på centerets udvendige facade ud mod Solbjerg Plads.

 

Ved parkeringshuset har bgb a.s. stået for at etablere en udendørs terrasse i hårdt træ til personalet. Vi har også monteret støjisolerende træbeklædning i centerets varegård.

Ombygningen af centeret var et omfattende projekt, som blandt andet krævede, at centerets tagkonstruktion blev løftet og taget skiftet ud. Desuden blev ombygningen gennemført, mens centeret holdt åben og kunderne skulle kunne færdes i centeret. Det kræver fleksibiltet og fokus på sikkerhed for både medarbejdere og kunder i centeret at arbejde på den måde - en opgave bgb a.s. har stor erfaring med at løse.

 

Pris for bedste renovering

Den gennemgribende renovering af Frederiksberg Centret var så vellykket, at centeret i 2016 fik en europæisk pris for den bedste renovering af et center. Det skete ved en europæiske prisuddeling for butikscentre hvor “The International Council of Shopping Centers” valgte at give prisen til Frederiksberg Centret.