RENOVERING AF CENTER MED MENU SUPERMARKED

 

Centerdelen af Domus Vista, den 102 meter høje beboelsesejendom på Roskildevej på Frederiksberg, renoveres og ombygges til et moderne center med en stor Menu, boksbutikker, sundhedscenter med mere. Førstesalen af centeret kommer til at bestå af 127 ungdomsboliger.


bgb a.s. er hovedentreprenør på projektet i stueetage og kælder, hvor der er indrettet råhus til tre nye boksbutikker, mens den eksisterende Menu er udvidet og ombygget. Desuden indretter bgb a.s. en Pet World box butik på 680 m2.

 

En fysioterapiklinik og et medborgerhus med bibliotek, er nedlagt, og arealet inddraget til boksbutikkerne - mens fysioterapiklinikken og medborgerhuset er flyttet til nye, renoverede lokaler andetsteds i bygningens stueetage.

 

Ejendommens facader skiftes, der laves nye trappetårne til ungdomsboligerne og ejendommens tidligere installationer flyttes op i stueplan.


Supermarkedet Menu var i drift i hele processen, hvor supermarkedet blev udvidet til 2800 m2. Der ler lagt nye gulvet, opsat nye lofter og vægge og indrettet nye personalerum med toiletter. Supermarkedets bager, delikatesse og slagterafdeling er moderniseret.