RENOVERING AF CENTER MED MENU SUPERMARKED

 

Centerdelen af Domus Vista, den 102 meter høje beboelsesejendom på Roskildevej på Frederiksberg, renoveres og ombygges til et moderne center med en stor Menu, boksbutikker, restaurant, sundhedscenter med mere. Førstesalen af centeret kommer til at bestå af 127 ungdomsboliger.


bgb a.s. er hovedentreprenør på projektet i stueetage og kælder, hvor der indrettes råhus til tre nye boksbutikker, blandt andet til spisested, mens den eksisterende Menu udvides og bygges om.

 

En fysioterapiklinik og et medborgerhus med bibliotek, er nedlagt, og arealet inddraget til boksbutikkerne - mens fysioterapiklinikken og medborgerhuset er flyttet til nye, renoverede lokaler andetsteds i bygningens stueetage.

 

Ejendommens facader skiftes, der laves nye trappetårne til ungdomsboligerne og ejendommens tidligere installationer flyttes op i stueplan.


Supermarkedet Menu er i drift i hele processen, hvor supermarkedet udvides til 2800 m2. Der lægges nye gulve, opsættes nye lofter, vægge og laves nye personalerum med toiletter. Supermarkedets bager, delikatesse og slagterafdeling moderniseres.