RENOVERING AF CENTER MED MENU SUPERMARKED

 

bgb a.s. har renoveret centerdelen af Domus Vista, den 102 meter høje beboelsesejendom på Roskildevej på Frederiksberg, i hovedentreprise. Centerets stueetage og kælder er ombygget til et moderne center med et stort Menusupermarked, boksbutikker, sundhedscenter med mere.

 

 

Der er indrettet råhus til tre nye boksbutikker, mens det eksisterende supermarked er udvidet og ombygget. Desuden har bgb a.s. indrettet en Pet World butik på 680 m2.

 

En fysioterapiklinik og et medborgerhus med bibliotek, er nedlagt, og arealet inddraget til boksbutikkerne - mens fysioterapiklinikken og medborgerhuset er flyttet til nye, renoverede lokaler andetsteds i bygningens stueetage.

 

Ejendommens facader er skiftes, og der er laves nye trappetårne til ungdomsboligerne på 1.sal, mens ejendommens tidligere installationer er flyttet op i stueplan.


Supermarkedet Menu var i drift i hele processen, hvor supermarkedet blev udvidet til 2800 m2. Der er lagt nye gulve, opsat nye lofter og vægge og indrettet nye personalerum med toiletter. Supermarkedets bager, delikatesse og slagterafdeling er moderniseret.