Nedslidt kontorejendom 

moderniseres til 800 medarbejdere

 

bgb a.s. forestår i hovedentreprise en total indvendig renovering af Nordea Ejendommes kontorejendom på Lautrupvang 10 i Ballerup.

 

Ejendommen har stået tom i en kortere årrække, men skal nu benyttes af Nordea Liv og Pension, som rykker ind med 800 medarbejdere.

 

Ejendommen består af to fløje, som er forbundet via et indgangsparti med reception. Den ene fløj er i tre etager, den anden i to etager. Der er desuden en parterreetage under ejendommen.

 

Ejendommen får overalt nye el- og vvs-installationer samt ny ventilation. Der indrettes ny reception i indgangspartiet. Der etableres nye trappeopgange, der skal sikre et bedre flow i ejendommen, så de mange medarbejdere nemt kommer fra sted til sted. De tidligere cellekontorer ombygges til storrumskontorer med flexrum og mødelokaler, og der opsættes nye gipsvægge, nye døre, nye lofter og nogle steder glasvægge.


I parterreetagen indrettes fitnessområde med bad og omklædning, nye toiletkerner og et nyt teknikrum, der også rummer ejendommens ventilationsanlæg, samt arkivrum. Den endelige størrelse på arkivrummene er endnu ikke fastlagt, men tilrettes i løbet af projektet.

 

Også i parterre renoveres kantinens anretterkøkken, som har direkte adgang til storkøkkenet i stueetagen, som også renoveres. Kantinen i parterreetagen, som skal servicere de 800 medarbejdere, bygges om så der sikres et godt flow til og fra kantinen, ligesom der etableres en udendørs terrasse med borde og stole i forbindelse med kantinen.

 

Udover totalrenoveringen af det indvendige af ejendommen, forbedres omgivelserne også. En jordvold foran parterrens vinduer rykkes længere væk for at sikre mere luft og lys i kantinen. Der etableres nye parkeringspladser og et nyt grønt miljø med stisystmer. Indgangsområdet til ejendommen får ny flisebelægning.

 

Et projekt med en stram tidsplan

 

Renoveringen foretaget med en meget stram tidsplan, og projektet forventes at være færdiggjort på mindre end syv måneder. Vores store medarbejderstab gør det muligt for os at gennemføre opgaver på kort tid og med kort varsel, uden at gå på kompromis med kvaliteten.