Vi gør dit projekt til virkelighed

 

Vælger du bgb a.s. som total- eller hovedentreprenør, tager vi hånd om dit projekt fra den første arkitekttegning til du kan klippe den røde snor. Vi projekterer sammen med ingeniør og arkitekt og sikrer, at vi får lavet de rigtige bygbare løsninger.

 

Som total- eller hovedentreprenør involverer bgb a.s. sig i hele processen, og samarbejder med alle involverede parter under byggeprocessen. Det kan være de kommende boligejere eller lejere og brugergrupper af en erhvervsejendom. Hele vejen igennem processen sikrer vi os, at alle får lavet de rigtige løsninger, første gang.

 

 

20 til 25 procent af udgiften til de fleste byggerier er tømrer- og snedkerarbejde. Med bgb a.s. som total- eller hovedentreprenør får du vores store, erfarne tømrer- og snedkerafdeling med i købet. Med andre ord: Den store del af projektet klarer vi selv, og det betyder, at du får den bedste pris på dit projekt.

 

Vi har mange samarbejdspartnere inden for de øvrige fagentrepriser. Når vi kender vores underentreprenører godt, sikrer vi den bedste kvalitet.