Vil du holde snor i byggesager fra tilbud til aflevering hos en af Danmarks store tømrer- og snedkervirksomheder?

 

Har du mod på at komme med ombord på en arbejdsplads i udvikling og vækst?

 

Så er du måske vores nye medarbejder!

 

For printvenlig version af dette jobopslag, tryk her

 

Til vores kontor i Skive søger bgb a.s. en medarbejder til vores tilbudsteam. Vi er i dag fire mand, som arbejder med fagentrepriser, hovedentrepriser, totalentrepriser og udviklingssager – fra mindre projekter til store sager på op til 500 mio kr.

 

Blandt vores aktuelle byggesager er boliger i totalentreprise på Amager, i Valby og Københavns Nordhavn samt Hellebæk ved Helsingør, og tømrerentrepriser på Danske Banks nye hovedkvarter ved Københavns Hovedbanegård og byggerierne i Carlsbergbyen.

 

"I bgb arbejder vi sammen om vores byggesager på tværs af organisationen. Tilbudsberegnerne er også med under projekteringerne af byggesagerne, de hjælper med at få konkretiseret detaljerne og med opfølgning".

Jeppe Bak, tilbudschef

 

Teamet i Skive arbejder med opmåling og prissætning af vores egenproduktion, byggeøkonomi i projektering af vores totalentrepriser og indhenter tilbud fra underentreprenører og leverandører.

 

Som en del af vores tilbudsteam bliver du en del af bgb’s projekter helt fra den tidlige fase, hvor projektet måske kun er et par streger på et stykke papir, til vi afleverer tilbuddet og forhåbentlig vinder entreprisen.

 

Du laver overlevering af byggesagen til byggeleder og projektleder, og er også med på sidelinjen, når spaden går i jorden og ejendommen rejser sig, og mens dine kolleger sørger for den sidste finish inden afleveringen til kunden.

 

"Nogle byggesager kan jeg sidde med fem år, fra vi regner den første gang, hvor det starter med nogle streger, til det rent faktisk bliver til et færdigt byggeprojekt. Så man kan sige, at hvis det var grøntsager, vi arbejdede med, så var det fra jord til bord."

Lars Østergaard, tilbudsberegner

 

Undervejs har du tæt kontakt til vores byggeledere, formænd og svende på de enkelte projekter. Du er i dialog med underentreprenører og producenter for at få de bedste priser og den bedste kvalitet. I større projekter arbejder du sammen med arkitekter og bygherrer og er med til at finde de løsninger, der skal til for at realisere arkitekternes idéer. Du er med til at sikre, at vores projekter hænger sammen økonomisk og at vi får den rigtige pris for vores arbejde.

 

"Vi har flere og flere totalentrepriser i bgb, og i de sager bruger vi rigtig meget tid på projektering. Vi sidder med i granskningsfasen, hvor man støber projektet sammen med arkitekter og ingeniører og en projektchef fra bgb, og vi er med til at sætte priser på løbende. Når alle idéer smides op i luften, skal vi komme tilbage med, hvad det koster."

Karsten Bak, tilbudsberegner

 

"Selve prissætningen fylder kun 20-25 procent af vores tid. Det meste er opfølgning på de forskellige byggesager, bestille varer og hjælpe byggeledere og svende med at finde specielle tegninger eller få forklaret dem, hvad der er regnet med. Kontakt til producenter er måske 25 procent af tiden, hvor vi hører dem om priser. Når vi har sagen i hus, skal vi have lavet det til ordrer og løsninger."

Lars Østergaard, tilbudsberegner

 

Vores forventninger til dig:

 

Du skal have erfaring fra byggebranchen, for eksempel som tømrer. Men du kan også have erfaring fra arbejde som murer, med beton eller som byggetekniker eller konstruktør. Måske har du allerede erfaring som tilbudsberegner. Det vigtigste for os er, at du har erfaring fra byggeri, har haft arbejdet i hånden og gået på nogle forskellige pladser og nu har lyst til at rykke indenfor på kontorarbejdspladsen. Vi sørger for den rette oplæring i tilbudsgivning og de øvrige opgaver i tilbudsteamet.

 

"Når vores nye kollega starter, vil han eller hun komme til at lave nogle sager sammen med os, og så stille og roligt få sine egne sager, der skal afleveres. Det kan tage op til et år at lære det.

Brian Jensen, tilbudsberegner

 

Du skal have flair for at arbejde med computer og helst være bekendt med Excel. Du må meget gerne have stiftet bekendtskab med Bluebeam, Autocad og Revit. Har du ikke det, men vi alligevel synes, du er den rette til jobbet, sørger vi for, at du får den nødvendige uddannelse.  

 

 

"Man får indsigt i mange forskellige byggefag. I vores hoved- og totalentrepriser skal vi kontrollere tilbuddet fra elektriker, vvs, ventilation, og tjekke om der er huller i deres tilbud. Det er os, der står til ansvar for det, når vi afleverer noget til bygherre. Så skal det hele være med, selv om vvs-manden ikke har det med."

Brian Jensen, tilbudsgiver

 

Vi tilbyder:

Et afvekslende og spændende job i en virksomhed i udvikling, hvor du vil få en arbejdsdag i en uformel organisation med fleksible arbejdstider. Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning sendes på mail til jb@bgb.dk. Tiltrædelse hurtigst muligt.